Naar de Online Galerie

Portret Joost

Mirèse Mudde

Portret Joost
brons
H 30 cm
portret in opdracht brons € 5.000,-


Mirèse Mudde

Ik heb vele jaren bestuurswerk gedaan, als secretaris. Als laatste bij de kunstenaarsvereniging ARS Aemula te Leiden.Vanaf 1980 heb ik altijd getekend naar naaktmodel, vanaf 2000 heb ik de overstap gemaakt naar het Beeldhouwen, ook naar model.Na de Academie ben ik als zelfstandig Beeldhouwer te werk gegaan. Met als specialisatie het geboetseerde Portret.Ik maak ook portret in opdracht.In mijn professie als Beeldhouwer geef ik cursus bij ARS (portret en/of model) en Portret-workshops in kleine groep in het atelier. In mijn vrije tijd hak ik in steen en doe ik nog geregeld aan modeltekenen.

Tel: 0629201669
Atelier: Haagweg 4 - G01, Leiden
www.miresemudde.nl
miresetjm@hotmail.com


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!