Naar de Online Galerie

Leidse Hout 1

Truus Serdijn

Leidse Hout 1
Acryl op linnen
40 cm x 120 cm
€ 600,-


Truus Serdijn

Bomen en Bossen
Over het algemeen werk ik met thema's, waar ik dan een aantal jaren mee vooruit kan. Dat bepaald ook of ik abstract werk, of figuratief, kleurrijk, of grijstinten. De inspiratie voor dit werk is ontstaan door wandelen in het bos. Vandaar het onderwerp bomen en bossen, geschilderd met acryl op linnen. De natuur is in werkelijkheid zo mooi, dat is bijna niet te evenaren, dus schilder ik dat in mijn eigen sfeer

www.truusserdijn.nl
t_serdijn@hotmail.com
tel: 071-5155243


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Deze expositie wordt voor de eerste keer samen Online en in de Galerie gehouden. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 4 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!