Naar de Online Galerie

Gevoelig

Daisy Kimman

Gevoelig
assemblage jutvondsten
18 x 18 x 18 cm
€ 225,-


Vanaf dag 1 was duidelijk wat ik ging maken: huizen, torens, bouwsels… in allerlei verschijningsvormen. Kortom bouwkunst. Opgegroeid in het statige Den Haag viel ik al vroeg voor de schoonheid van oude huizen. Het esthetische trok en trekt me aan. Mooie dingen maken die een positieve emotie oproepen, dat is waar het voor mij om draait. Het hoeft niet te schuren. De twist zoek ik meestal wel. Ook in de materialen die ik gebruik. Ik val op het ongepolijste van rest- en strandhout, klei, metaal en andere gevonden materialen - en de combinatie hiervan. Toch zit erwel eenheid in al die diversiteit. Mijn notitie boeken staan vol onuitgevoerde ideeën. Ik kan oneindig voort. Aan de slag dus…

 


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de tweede maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 7 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!