Naar de Online Galerie

North Sea XI

Ann-Christin Kaiser

North Sea XI
Acrylic
30 x 30 cm
€ 250,-


Ann-Christin Kaiser

Technologie en filosofie:
Mijn werk komt van mijn dagelijkse betrokkenheid bij mijn omgeving. De duinen, de Noordzee, het strand. Bloemen, lente, vertrek en ankerplaats. Ik probeer niet alleen een kleurrijke benadering te krijgen van wat ik zie, maar ik gebruik ook materialen die ik vind, zoals zand of touwtjes met aangespoelde netten op het strand. Mijn techniek kan worden geclassificeerd als Acrylic Mixed Media, waarin de abstractie, de compositie en de reflectie op het essentiële zich op de voorgrond bevinden. Door verschillende media in verschillende gelaagdheden te plaatsen, is het mogelijk om een geverfde en een gedeeltelijk geheel nieuwe, maar altijd op de reeds bestaande beeldinhoud gebaseerde bewerking te herzien. Net als een leven bestaan mijn afbeeldingen vaak uit een groot aantal lagen die onder het beeldvlak schijnen te schijnen. Deze complexiteit, ondanks de eenvoud, geeft de foto's een herkenbare diepte.

CV: Ann-Christin Kaiser, geboren in 1967, begon haar carrière als architect. Ze was gefascineerd door schilderen als tiener. De kunstenaar heeft 2 kinderen grootgebracht en in meer dan 8 verschillende landen gewoond. Niettemin is ze trouw gebleven aan de schilderkunst. Ze nam deel aan vele workshops met internationaal bekende kunstenaars en exposeerde zowel in het buitenland als in Nederland. Ann-Christin geeft ook workshops voor volwassenen en kinderen. Een van haar grote zorgen is de omgeving en zo veel van haar kunstworkshops hebben thema's om de natuur te beschermen. Ann-Christin geniet ervan deel uit te maken van een lokale gemeenschap en is sinds 2018 lid van de Wassenaar Kunstgroep.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de tweede maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 7 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!