Naar de Online Galerie

Zeearend met cirkel

Mariska Toetenel

Zeearend met cirkel
bamboe - papier - acryl
165 x 95 cm
prijs n.o.t.k.


Mariska Toetenel

Mariska Toetenel
papier sculptuur


pluis1@ziggo.nl
T 070 -5145554


Ledenpagina

Mariska ondertekend haar werk met Pluis, wat staat voor beweging en het luchtige van haar werken gemaakt van natuurlijke materialen. Gefascineerd door het spel van vorm en schaduw ontstaat het werk als vanzelf. Herkenbaar is haar eenvoudige kleur gebruik en haar voorkeur voor sierlijke belijningen. Vogels, paarden, bootjes en ook sieraden inspireren haar en worden vertaald in papier.

 


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de tweede maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 7 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!