Naar de Online Galerie

Natafelen

Ellen van Toor

Natafelen
ets/collage
110 x 50 cm
€ 500,-


Ellen van Toor

Ellen van Toor
tekeningen, schilderijen


www.ellenvantoor.nl
info@ellenvantoor.nl
M 06 21527728


Ledenpagina

Ellen van Toor maakt schilderijen, collages, etsen, objecten en sieraden. In haar werk behandeld ze veelal thema’s die gaan over vrijheid en beperking. Dit lijkt met zichzelf in tegenspraak, maar is het niet. Het één heeft immers geen bestaansrecht zonder het ander. Haar symbolen voor deze twee uitersten zijn vis en vogel. Zij verkennen elkaars elementen, overschrijden elkaars grenzen, al dan niet met succes. Ellen volgde de opleiding tekenen/schilderen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en deed in 1981eindexamen (cum laude). Daarnaast volgde ze lessen modeltekenen en boetseren aan de Vrije Academie eveneens in Den Haag.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de tweede maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 7 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!