Naar de Online Galerie

Meander Lila

Erik van 't Hoff

Meander Lila
acryl op canvas
50 x 70 cm
€ 420,-


Erik van 't Hoff

Erik van 't Hoff
pentekeningen


www.hoffwerkateliers.nl
hoffwerk@casema.nl
M 06-21830272


Ledenpagina

Mijn inspiratie volgt vele wegen. Zo heb ik naast het schilderen en tekenen ook tafels en kasten naar eigen ontwerp vervaardigd en hanteer ik naald en draad. Bij het tekenen laat ik me sturen door toevalslijnen, die me uitdagen om er een betekenisvol, beeldend geheel van te maken. Duidelijk is dat de lijn een uitdaging vormt voor mijn fantasie. Diezelfde werkwijze volg ik ook bij het schilderen. Met de fineliner zoek ik al tekenende mijn weg en dat brengt een samenspel van planten, dieren, mensen en ritmes tevoorschijn. Bij het schilderen vormen de kleurlijnen het geraamte van de voorstelling. Bij de serie Scheurdraad geven geborduurde lijnen accenten aan het schilderwerk.
Als autodidact heb ik veel kennis opgedaan bij de zomer- en winteracademie in Hilversum. Ook de jaarlijkse samenwerking met de kunstgroep in Houtave (België) is erg stimulerend.
Bij deze tentoonstelling toon ik een ander aspect van mijn manier van werken. Het is voor mij heel boeiend om een voorstelling stap voor stap te abstraheren. Dat proces van weglaten en vereenvoudigen brengt me naar de stille kern. De serie Raam laat dat zien. Een andere vorm om een serie te laten ontstaan is het variëren op de eerste afbeelding. Ook dat kunt u meebeleven bij Meander. Mijn contacten liggen bij de Kunstgroep Wassenaar, galerie ArtiBrak Voorburg, Cultuurzaal Sijthoff Leiden en het initiatief ArsProDeo.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de derde maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 2 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!