Naar de Online Galerie

Lippenstiftenparade: kersenbloesem

Judith Junger

Lippenstiftenparade: kersenbloesem
emailpoeder gestrooid, laaggebrand
H55mm, B132mm, D82mm
€ 120,-


Judith Junger

Judith Junger
Voor mijn werk gebruik ik email: glaspoeder aangebracht op een metalen ondergrond van goud, zilver, koper, of staal, en vervolgens opgewarmd tot 650 C á 950 C. Het glaspoeder wordt vloeibaar en hecht zich aan de ondergrond. Ik werk de laatste jaren vooral met koper en staal, en ik emailleer schalen, kommen en objecten.
Ik beschouw de binnen- en de buitenkant van elk kom als twee vlakken. Wat mij interesseert is de spel tussen deze vlakken in de individuele kommen, en in een hele groep. In een individuele kom kan één vlak als achtergrond de andere benadrukken. In een groep zorgt één van de vlakken soms voor cohesie en harmonie in de groep, soms juist voor variatie. In mijn meest recent werk vóór het emailleren verander ik de oorspronkelijke functionele vorm van de kommen en maak van ze speelse objecten.
www.judithjunger.nl


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de derde maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 2 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!