Naar de Online Galerie

A Rose is Blues 2

Lili Berger

A Rose is Blues 2
Assemblage
52 x 20 cm
€ 350,-


Lili Berger

Lili Berger is een Nederlands beeldend kunstenaar werkzaam in Scheveningen/Den Haag.
“Het artistieke werk van Lili Berger komt diep uit de bodem, je zou je de plek kunnen voorstellen waar de kust langzaam verandert in de zee, en de zee de kust wordt. "De Klei" en "de Zee", zijn twee constante fascinaties die constant haar door oeuvre kronkelen, beide met de essentiële, oer-betekenis voor de mensheid."
In haar werk zoekt ze naar balans, harmonie en ritme. Een essentieel onderdeel hiervan is het proces van vermenigvuldigen en herhaling om een gemoedstoestand te bereiken (zoals een mantra) waarin ze vrede, stilte & vrijheid vindt. Natuur, transformatie en vergankelijkheid spelen een belangrijke rol, net als herinneringen, kwetsbaarheid, vakmanschap en noodzaak. De sculpturen en installaties zijn gemaakt van geassembleerde materialen, klei en/of porselein worden vaak als uitgangspunt gebruikt.
Voor meer informatie: www.liliberger.nlDeel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de vierde maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 8 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!