Naar de Online Galerie

Product Buisband collage

Erik Rumpff

Product Buisband collage
Print
Formaat A0
€ 100,-
Alle foto's kunnen in diverse formaten en papiersoorten worden geleverd
Erik Rumpff

“Beelden van onderweg” is het overkoepelende thema van mijn werk.
Ik ben op reis en registreer beelden die mij raken. Ze zijn ontstaan uit een verwondering over wat ik tegenkom. Het zijn plekken die niet per se historische betekenis hebben. Het zijn plekken die je eigenlijk overal en altijd tegen kunt komen, die er niet toe lijken te doen. Ze zijn echter wel belangrijk omdat ze de omgeving bepalen waar ik doorheen ga, waar andere mensen leven of leefden. Voor mij kleuren ze mijn reis, hier voel ik mij thuis.
Het werk gaat over plekken en over tijd, terwijl de locatie onbepaald is en het moment van opname onduidelijk. De beelden zijn uniek, tijdloos en los van plekken omdat ik ze altijd met me meedraag en altijd tegenkom en wil tegenkomen.
Ik werk met analoge camera’s en digitale technieken.
Voor de expositie Cadans in Galerie in de Molen ben ik uitgegaan van de repetitieve beweging van de molen, die de Cadans veroorzaakt. Molens waren het begin van de industriële revolutie, waarin massaproductie mogelijk werd. Ik stel me voor dat bij iedere beweging een product ontstaat, een vermenigvuldiging van hetzelfde. Door de veelheid van hetzelfde ontstaat een patroon, waaraan het product ondergeschikt raakt, totdat een grijze massa overblijft. Ik vraag me af wat de veelheid doet met de waarde van het individuele product. Als je veel van hetzelfde hebt, wordt het product minder belangrijk en misschien wel waardeloos.
Dit is een tegenstelling tot unieke beelden die hun waarde behouden of zelfs belangrijker worden.
www.erikrumpffphotography.com
@erikrumpffphotography


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de vierde maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 8 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!