Naar de Online Galerie

Cabotine

Stéphanie Knage

Cabotine
Stripboek in wording (zie video)
Formaat 21 x 29,7 cm


Stéphanie Knage

Tekenen is het begin van alles, is de basis waar van uit je als beeldend kunstenaar kunt werken, houdt je bij je vak, is de notitie waarvan uit je die gedachten verder kunt ontwikkelen, is het momentum waarop je kunt loslaten en gaan vliegen, en doet je weer op aarde landen. Stéphanie Knage is opgeleid in het vak van grafisch en typografisch ontwerper aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en heeft leren schilderen op de Vrije Academie in Den Haag. Heeft op de Grafische werkplaats leren werken met de klassieke grafische technieken zoals de ets en aqua tint.Woont en werkt zowel in Nederland als in Frankrijk waar zij exposeert onder meer in Parijs.
https://www.terra-viva.nl/leden/stephanie-knage-2/


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de vierde maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 8 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!