Naar de Online Galerie

Winnsboro cotton mill blues 1

Vivienne Lopes de Leäo Laguna

Winnsboro cotton mill blues 1
Grafietstift tekening
43 x 53 cm
€ 290,-


Vivienne Lopes de Leäo Laguna

“Door onderzoek heb ik ontdekt dat mijn voorliefde voor experimenteren (met nieuwe materialen en methodes: plastics, klei, wol, computertekenprogramma’s) niet alleen voortkomt uit nieuwsgierigheid en de behoefte om het ontstaan van routine of een stijl te doorbreken. Het beginnen met een nieuw materiaal brengt mij ook dichterbij de geestelijke onbevangenheid en lenige verbeelding van een kind en stelt me instaat spannende nieuwe wegen in te slaan. Maar ook de angsten uit de jeugd vormen nog steeds een rijke inspiratiebron.”
www.vivienne@terra-viva.nl


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de vierde maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 8 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!