Naar de Online Galerie

zonder titel II

Thea Schenk

Zonder titel II
Gemengde techniek
135 x 135 cm
€ 3500,-


Thea Schenk

“Uitgangspunt bij het maken van schilderijen en objecten komt voort uit mijn fascinatie voor geometrische abstracte vormen, waarbij met name de lijn en het vierkant centraal staan. Een ander aspect van onderzoek wordt gevormd door experimenten met verf, pigmenten, diverse materialen en doek. Het doek wordt bewerkt en opnieuw gevormd door; breken, scheuren,opnieuw verbinden en uitsnijden. Op deze wijze ontstaan lijn en ritme niet alleen door middel van het aanbrengen van verf op doek, maar komen deze vanuit de fysieke bewerking van het materiaal te voorschijn. Ook onderzoek ik ; op welke wijze ik ruimte en beweging kan aanbrengen in de composities onder andere door het doek op te rollen, te vouwen in bijvoorbeeld kubus-en cilindervormen, waardoor driedimentionale objecten onstaan die veelvormig getoond kunnen worden.”
www.thea@terra-viva.nl


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de vierde maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 8 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!