Naar de Online Galerie

Ball

Birke Hesse

Ball
Ruimtelijke collage
Aankleding van een tafeloetbal
70L x 58B x 84H cm
€ 1250,-

Details:

. . . .

.


Birke Hesse

Beeldhouwen & Keramiek zijn disciplines ,maar eigenlijk gaat het om een grote speurtocht. Deze manifesteert zich in voorwerpen, die situaties simuleren, omstandigheden, ob- &subjecten beschrijven. Hier enkele exemplarische werklijnen: Plexiglasnegatieven: Groeiende verzameling situaties & dingen van lucht, uitgefreesd uit perspex. "Holte" impliceert hier onder meer herinneringen/gedachten of leegte zoals betekenisloosheid/oppervlakkigheid. Af& indrukken, "huiden": Achtergelaten sporen, aanwijzingen, ook deze letterlijk en figuurlijk, van een gebeurtenis of identiteit. Identiteitsverschuivingen,"dummies": Kenmerken van de verschijningsvorm worden verandert. Dingen doen zich voor als iets wat ze niet zijn of groeien tot een nieuw wezen aan elkaar. Gewerkt wordt, in uiteenlopende materialen, meestal objectgericht, waarbij de enkele werken requisiten van verschillende situaties/ installaties kunnen vormen. Gezocht wordt niet naar een vast omschreven absolute realiteit of bestanddelen van mathematisch perfect systeem. Wel stuit ik vaak op nieuwe vragen en beeldgevende bijkomstigheden uit de “bewoonde wereld”. Vaak is het heel inspirerend, in onverwachte situaties of omstandigheden nieuwe samenhangen en toepassingen te ontdekken.
www.birke@terra-viva.nl


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor de vierde maal organiseert Kunstgroep Wassenaar een expositie online en in Galerie in de Molen. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 8 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!