Naar de Online Galerie

Uitdaging in een ets

Ellen van Toor

Uitdaging in een ets
Collage
20 x 20 cm


Ellen van Toor

Ellen van Toor
tekeningen, schilderijen


www.ellenvantoor.nl
info@ellenvantoor.nl
M 06 21527728


Ledenpagina

Ellen van Toor maakt schilderijen, collages, etsen, objecten en sieraden. In haar werk behandeld ze veelal thema’s die gaan over vrijheid en beperking. Dit lijkt met zichzelf in tegenspraak, maar is het niet. Het één heeft immers geen bestaansrecht zonder het ander. Haar symbolen voor deze twee uitersten zijn vis en vogel. Zij verkennen elkaars elementen, overschrijden elkaars grenzen, al dan niet met succes. Ellen volgde de opleiding tekenen/schilderen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en deed in 1981eindexamen (cum laude). Daarnaast volgde ze lessen modeltekenen en boetseren aan de Vrije Academie eveneens in Den Haag.

Dit werk is verkocht! Bekijk ander bijzonder werk in de Online Galerie of informeer of er gelijksoortig werk beschikbaar is van deze kunstenaar via ons contactformulier.

Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!