Naar de Online Galerie

Wortelbloem in glas

Marianne Hartemink

Wortelbloem in glas
36 - 14 cm
€ 85,-


Marianne Hartemink

Marianne Hartemink
keramiek, brons , glas

 

www.mariannehartemink.nl
marianne-dick@hetnet.nl
T 025-2374176


Ledenpagina

In haar keramische beelden staat vaak de mens centraal. Steeds weer net iets anders, groter of kleiner, dikker of dunner. Naast deze figuratieve en soms monumentale beelden maakt Marianne ook grote schalen, statige vazen en werken in glas, waarbij een bijzondere kleur blauw de boventoon voert.  In haar werk zijn ook invloeden uit verschillende primitieve culturen zichtbaar.    


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de december maand organiseert Kunstgroep Wassenaar een POP-UP expositie in de Langstraat 144. (Helaas door de nieuwe corona maatregelen is de galerie gesloten). Een klein deel van al alle kunstwerken die in de galerie te zien zijn laten de 26 deelnemende kunstenaars zien op de online galerie. Online kunt u 24 uur per dag genieten van de online galerie. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!