Naar de Online Galerie

Covidinspiratie

Mariska Toetenel

Covidinspiratie
Ijzer, kunsthars, acryl
30 cm hoog
€ 150,-


Mariska Toetenel

Mariska Toetenel
papier sculptuur


pluis1@ziggo.nl
T 070 -5145554


Ledenpagina

Mariska ondertekent haar werk met Pluis, wat staat voor beweging en het luchtige van haar werken gemaakt van natuurlijke materialen. Gefascineerd door het spel van vorm en schaduw ontstaat het werk als vanzelf. Herkenbaar is haar eenvoudige kleur gebruik en haar voorkeur voor sierlijke belijningen. Vogels, paarden, bootjes en ook sieraden inspireren haar en worden vertaald in papier.Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de december maand organiseert Kunstgroep Wassenaar een POP-UP expositie in de Langstraat 144. (Helaas door de nieuwe corona maatregelen is de galerie gesloten). Een klein deel van al alle kunstwerken die in de galerie te zien zijn laten de 26 deelnemende kunstenaars zien op de online galerie. Online kunt u 24 uur per dag genieten van de online galerie. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!