Naar de Online Galerie

Stil leven 3

Ria Sprenger

Stil leven 3
30 x 20 cm
€ 85,-


Ria Sprenger
etsen, schilderijen, aquarellen

riasprenger@gmail.nl
T 070-5177973
M 06-10262314


Ledenpagina

Mijn naam is Ria Sprenger,  beeldend kunstenaar, afgestudeerd aan de KABK in Den Haag. Mijn laatste werk gaat over de schoonheid van wat afgestorven is in de natuur. Zo verzamel ik strandhout wat een bepaalde vorm heeft en tot mijn verbeeldingspreekt. Ik componeer dat op glas tot een verhaal. Zo ook stukjes gekleurd glas die ik langs de Curaçaosestranden vind, helemaal gepolijst door de branding, verwerk ik in mijn werk. Daarnaast schilder ik nog steeds, tegenwoordig liefst met olieverf. Zo krijgt dat alles een tweede leven.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de december maand organiseert Kunstgroep Wassenaar een POP-UP expositie in de Langstraat 144. (Helaas door de nieuwe corona maatregelen is de galerie gesloten). Een klein deel van al alle kunstwerken die in de galerie te zien zijn laten de 26 deelnemende kunstenaars zien op de online galerie. Online kunt u 24 uur per dag genieten van de online galerie. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!