Naar de Online Galerie

Poppy II

C.M. van Malkenhorst

Poppy II
Aquarel en indische inkt
30 x 24 cm
€ 135,-


C.M. van Malkenhorst

C.M. van Malkenhorst
Fotografie, collage, gedichten


www.mariposakunst.com
mariposakunst@hotmail.com


Ledenpagina

C.M. van Malkenhorst weet middels uitgebalanceerde contrastcreatie, kleurschakeringen en een scherp oog voor stemming door te dringen tot het buiten-verstandelijke en u mee te nemen op een inspirerende reis door de veelzijdige schoonheid van sfeerbeelden. Hierin wordt de kijker steevast uitgenodigd om het alledaagse te doorbreken en zich te laven aan dimensies voorbij schrift en woord. Als een rode draad door het beeldend- en dichterlijk werk spreekt het verlangen naar licht en ruimtelijkheid. Laatst genoemde komt ook terug in haar fotografisch werk. Deze ruimtelijkheid wordt nog eens extra bekrachtigd door onder andere de contrastsamenstelling dat vaak refereert naar de vergankelijkheid en tevens het allesomvattende.

Autobiografie:
C.M. van Malkenhorst is geboren in1992 te Voorburg. Haar ambities op het gebied van kunst kwamen reeds op zeer jonge leeftijd tot uiting. Zo was zij als kleuter al verzot op kleuren en de combinaties hiervan. Op 18 jarige leeftijd reisde zij door Europa en aan de hand van het veranderende landschap ontstond telkens weer een nieuw gedicht. Gaandeweg kwam hier de interesse voor het maken van collages bij. Deze maakt van Malkenhorst aan de hand van tijdschriften welke waar nodig gecomplementeerd worden met oliepastel. Dit materiaal biedt talloze mogelijkheden en draagt daarmee dan ook bij aan een groot gevoel van vrijheid.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!