Naar de Online Galerie

Kitten

Eddy Greenwood

Kitten
Oil on canvas
€ 250,-


Eddy Greenwood maakt realistische portretten in de sfeer van de oude meesters. Hij is geboren in England (1956) en studeerde af aan de Canterbury College of Art in Graphic Design& Kunstgeschiedenis. Eddy werkt vanuit zijn Wassenaar atelier, en sinds kort ook in Sarum Studio, Salisbury, een onafhankelijk atelier voor fijnschilderkunst. Hier heeft hij zich toegelegd op de theorie en uitvoering van de Sight-Size methode. Het schilderen van leven.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de december maand organiseert Kunstgroep Wassenaar een POP-UP expositie in de Langstraat 144. (Helaas door de nieuwe corona maatregelen is de galerie gesloten). Een klein deel van al alle kunstwerken die in de galerie te zien zijn laten de 26 deelnemende kunstenaars zien op de online galerie. Online kunt u 24 uur per dag genieten van de online galerie. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!