Naar de Online Galerie

Geconserveerd

Daisy Kimman

Geconserveerd
Keramiek, metaal
20 x 20 cm
€ 175,-


Vanaf dag 1 was duidelijk wat ik ging maken: huizen, torens, bouwsels… in allerlei verschijningsvormen. Kortom bouwkunst. Opgegroeid in het statige Den Haag viel ik al vroeg voor de schoonheid van oude huizen. Het esthetische trok en trekt me aan. Mooie dingen maken die een positieve emotie oproepen, dat is waar het voor mij om draait. Het hoeft niet te schuren. De twist zoek ik meestal wel. Ook in de materialen die ik gebruik. Ik val op het ongepolijste van rest- en strandhout, klei, metaal en andere gevonden materialen - en de combinatie hiervan. Toch zit erwel eenheid in al die diversiteit. Mijn notitie boeken staan vol onuitgevoerde ideeën. Ik kan oneindig voort. Aan de slag dus…

 


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de december maand organiseert Kunstgroep Wassenaar een POP-UP expositie in de Langstraat 144. (Helaas door de nieuwe corona maatregelen is de galerie gesloten). Een klein deel van al alle kunstwerken die in de galerie te zien zijn laten de 26 deelnemende kunstenaars zien op de online galerie. Online kunt u 24 uur per dag genieten van de online galerie. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!