Naar de Online Galerie

Op de vleugels van de verbeelding

Cea Maat

Op de vleugels van de verbeeldin
Polymeer ets
€ 40,-


Cea Maat

Cea Maat
etsen, litho's, gemengde techniek


www.ceadesign.nl
ceadesign@ceadesign.nl


Ledenpagina

Cea Maat is als graficus in de jaren ’70 opgeleid aan de vrije Academie in Den Haag en vanaf 2005, 8 jaar bij Ars Aemulae in Leiden. Nu werkt ze in haar atelier in Koudekerk aan den Rijn. In 2009 won ze de landelijke BAS grafiek prijs met haar polyesterlitho Hope.

Als graficus heeft Cea vele exposities gehad met haar verfijnde litho’s en etsen. Later is ze fotografische beelden van vrouwen gaan combineren met etsen wat mooi spannend werk opleverde. Kleur speelt een belangrijke rol in haar werk. Ze wil vormgeven aan dingen die eigenlijk niet tastbaar zijn, zoals stemming, emotie, verlangen, eenzaamheid. De essentie vastleggen door het abstraheren van een gevoel. Dat was ook te zien in haar ‘fresco’achtige panelen in gemengde techniek. Een nieuw aspect in het veelzijdige werk zijn landschapsschilderijen met onverwachte abstracte elementen. www.ceadesign.nl


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!