Ann-Christin Kaiser

Ann-Christin Kaiser
schilderijen

www.ann-christinkaiser.com

De dagelijkse confrontatie met haar omgeving, de duinen, de Noordzee, het strand, vertrek en verankering zijn veel voorkomende thema's in het werk van Ann-Christin Kaiser.
Ze probeert niet alleen via kleur toegang te krijgen tot wat ze ziet, maar gebruikt ook materialen die ze in haar omgeving vindt, zoals bijvoorbeeld zand of touwtjes van aangespoelde netten op het strand.
In de door haar toegepaste Acrylic Mixed Media techniek, staan abstractie, compositie en reflectie op de essentie op de voorgrond. Door de gebruikte media in lagen aan te brengen, is het voor haar mogelijk om het reeds geschilderde te herzien en daarmee een deels volledig nieuwe beeldinhoud uit te werken, maar altijd gebaseerd op wat er al was. Zoals een leven bestaan haar schilderijen vaak uit meerdere lagen die door de oppervlakte van het werk trachten te verschijnen. Deze complexiteit geeft de schilderijen een tastbare diepte en complexiteit, ondanks hun eenvoud.
Ann-Christin geeft ook workshops voor volwassenen en kinderen. Een van haar grote zorgen is milieubescherming en daarom zijn de thema’s van haar kunstworkshops hier vaak aan gerelateerd.
Ann-Christin maakt graag deel uit van een lokale gemeenschap en is sinds 2018 lid van Kunstgroep Wassenaar.

Alle leden

Andere leden